Thursday 12 December 2013

Fantastik Belediye Başkan Aday Adayları





Malum 2014 yerel seçimleri yaklaştıkça, aday olabilmek için aday adayları başvurularını yapıyorlar. Bu süreçte parti meclisi ve liderinin gözüne girmek için şirinlikler yapan aday adaylarının fantastik afişleri, cvleri ve videoları ortaya çıkıyor. 2014 Yerel Seçimleri için şu ana kadar akıllarda kalan üç-beş deneysel çalışma.


Satılmış Erdoğan


Anadolu'nun incisi Yozgat için aday adaylığını açıklayan harita mühendisi Satılmış Erdoğan hali hazırda nev-i şahsına münhasır bir 'isim'. Projeleriyle başlı başına konuşulmayı hak etse de, asıl onu bu kadar meşhur eden ismi ve web sitesindeki yaran görüntüydü.


Adeta başbakana atıfta bulunan ismi uzunca bir süre sosyal medyanın ilgi odağı olmuştu.


Adını değiştirmeye ve başbakanın vereceği adı kullanmaya razı. İşte gerçek particilik.





İsminin yanısıra, Youtube'da vaatlerini anlattığı videolar da ayrı birer fenomen olmuş durumda. Partisinin diğer 'çılgın' projelerinden feyzlenerek Yozgat için çılgın projeler geliştirmiş. Hımm.




Tuğrul Karaaslan

Tuğrul Karaaslan'ın olayı daha farklı. O çılgın projeleriyle değil olayın felsefesine inen yaklaşımıyla dikkat çekiyor.


Bu aday adayımız daha çok diyalektik anlayışı siyaseten kullanmak istiyor ve "Ölümsüzlük egosunu tatmin etmek için adayım" mottosuyla yola çıkıyor. Ego dikenli bu yolda kendisine başarılar.


Nihat Ersin

56 yaşında 10 üniversiteden 15 ayır ön lisan-lisans ve yüksek lisans derecesine sahip, hem de çalışma tecrübesi olan bir diğer fantastik belediye başkan aday adayı. 

Ufak bir matematik hesabıyla her ne kadar edindiği iş tecrübeleri ve okuduğu okulların toplam yıl sayısı şu an ki yaşını zar zor veriyor olsa da, hiç kuşkusuz bu kadar 'kalifiye' belediye başkan aday adayları görebildiğimiz için müteşekkiriz.

Aldığı diplomaların devamının gelmesi dileğiyle.



Salih Güzel

Bu yorumsuz...





Abdullah Çelik

Abdullah bey Eyüp belediye başkan aday adayı. Adaylıktan daha çok yaratıcılığını ve güzel oyunculuğunu konuşturarak bir Youtube fenomeni olmak istiyor sanırsam.




Ali Uğur Akbaş



Hemşehirlerine liselim formatında seslenmek...



No comments:

Post a Comment